Pilates i Nordic Walking a St. Cugat del Valles i Barcelona

Pilates

Pilates amb Doina Taylor

L'essència de la tècnica de Pilates és simultàniament allargar i enfortir el cos i tenir un control complet i conscient sobre ell. Això dóna lloc a una salut física i mental coordinada. Pilates desenvolupa el cos uniformement, corregeix les postures pobres, restableix la vitalitat física, revitalitza la ment i eleva l'esperit.

La tècnica de Pilates va ser desenvolupada per Joseph Pilates. José va néixer el 1880 en una família de classe obrera a Alemanya. Era un nen fràgil i malalt que patia asma, raquitisme i febre reumàtica.

Multilingüe: Clases en inglés, castellano y catalán

No obstant això, en lloc de ser superat per aquestes restriccions físiques es va obsessionar amb la millora de la seva condició física i la imatge corporal. Es va convertir en un excel·lent gimnasta, boxejador i circ. També va estudiar filosofies orientals, com Ioga i Karate, que són evidents en els exercicis de Pilates que fem servir avui.

Igual que amb els programes d'exercici oriental Pilates comparteix l'entrenament de la ment per controlar el cos. Proporciona un entrenament refrescant perquè com vostè ha de concentrar tan completament, s'alleuja de preocupar-se per totes les altres coses que estan succeint en la seva vida.

Precios asequibles

El Pilates ideal pensar que tots hem d'esforçar per és "el gaudi del benestar físic, la calma mental i la pau espiritual". Aquests tres factors subratllen l'essència de la seva tècnica.

Poc abans del seu temps, va notar una connexió clara entre la mala postura, els estils de vida sedentaris i la mala salut, i va continuar dedicant la seva vida a desenvolupar la seva tècnica. Ell va tractar a cada persona que va venir a ell individualment i va dissenyar el seu mètode per ser ensenyat en una base individual de l'entrenador personal.

Profesional y cualificado. Stotts Profesor

Aquesta és un avantatge que encara es pot gaudir practicant Pilates avui dia. Tot i que potser vos en un petit grup del seu instructor serà l'ajust i l'adaptació de cada exercici al seu tipus de cos específic i capacitats. L'èmfasi està en la qualitat del moviment no en la quantitat.

Mediante la realización de los ejercicios solo unas pocas veces, pero de manera muy precisa, nuevas vías nerviosas se forman en el cerebro y una vez formadas permanecen para su beneficio. En última instancia, tu cuerpo será capaz de utilizar los músculos de manera más eficiente en la vida cotidiana.

Personas de todas las edades y habilidades son bienvenidas

Pilates llamó a su método "contrology" para resaltar su enfoque único de usar la mente para dominar los músculos. Este método te enseña a concentrarte, la práctica ayuda a serenar tu mente y te permite alcanzar tu propósito. Esta habilidad puede aplicarse a cualquier área de tu vida.

Ten en cuenta que Pilates no es un tratamiento médico y no debe practicarse si se sufre una lesión aguda, dolor de espalda severo o se tiene disco resbalado. Por favor, en caso de padecer condiciones agudas, consulta a tu médico para seguir el tratamiento adecuado y para obtener su aprobación antes de comenzar las clases.

Barre Pilates

New - Barre Pilates

¡Pilates Barre és un mètode d'obtenir els beneficis de pilates i un entrenament cardiovascular!

És una combinació de postures de Ballet i moviments de Pilates que resulten en un gran entrenament que dóna resultats sorprenents en un espai de temps molt curt.

Els beneficis són:
-prova millorada
-muscle definició
major flexibilitat
-reduïts nivells d'estrès
pèrdua de pes
-adequat per a tots els nivells de fitness

Barre Pilates for a great work-out

La mateixa classe comença amb un escalfament breu seguit de la seqüència del cos superior on s'utilitzen peses lliures, flexions i taules per fixar els músculs bíceps, tríceps, pit i esquena. A continuació, ens movem cap al Barre per a la seqüència del cos inferior que s'adreça a tots els músculs de les cames i del darrere. El vostre nucli es dedicarà activament a tot arreu. Després d'això, anem al pis per a la sèrie abdominal abans d'acabar amb estiraments de refredament que augmentaran la seva flexibilitat i li donaran als músculs la possibilitat de recuperar-se.

La classe es realitza a la música i deixaràs sentir-te energètic, fort i feliç.

Preus

Classes individuales

1 hora: 50€
5 horas: 225€
10 clases: 400€

Grup 4-5, max a 6 persones.

Primer una sessió privada per avaluació i anàlisi postural: 50€

Paquet de 10 classes / 12 setmanes: 135€

Contacta'ns

Classes

A Sant Cugat del Valles

Dilluns 9.30 - 10.30
Dimarts 15.00 - 16.00

Les classes es fan a tocar de la Plaça Octavia, al centre de Sant Cugat del Vallès.

A Barcelona

Pilates
Dilluns 14.30 - 15.30
Dimecres 14.30 - 15.30
Dijous 17.00 - 18.00
Classes individuals enmig.

Barre Pilates
Dilluns 13.30 - 14.30

Les classes són a prop de la Rambla, centre de Barcelona.

Té en compte: Si les classes no s'adapten als teus horaris, posa't en contacte amb nosaltres per crear una nova classe. Gràcies.

Contacte

¿Per què amb nosaltres?